Wereldkampioen in zijspan Keppel

Ja, je ziet het goed. Dit is inderdaad Hein Vergeer die achter het stuur van de (gelukkig) stilstaande Keppel Sidecar Team-zijspan zit. Vergeer, ooit Nederlands-, Europees- en  wereldkampioen schaatsen, was gastspreker bij een speciale dag van hoofdsponsor DNS Infratechniek.

Vergeer hield een zeer toepasselijke speech over (top)sport en het bedrijfsleven. Hierbij werd ragfijn uitgelegd hoe inzet, doortastendheid, teambuilding, passie en met ‘z’n-allen-er-voor-gaan’ tot successen kunnen leiden.

Vervolgens stapte Vergeer achter het stuur van het KST zijspan, met manager Nico van Vliet in de bak. Op deze wijze heeft de DNS-Suzuki formatie al een wereldkampioen in het span gehad. Dus Jarno, Tonnie en Gunter werk aan de winkel…

Foto: Cerise van Vliet

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.