Hier wil je zitten!

Het is zover! Gedeputeerde Henk Brink van de provincie Drenthe heeft donderdagmiddag de nieuwe Haarbochttribune op het TT Circuit Assen geopend. Deze tribune sluit geheel aan bij de Hoofdtribune en zo is er een prachtig geheel ontstaan. Brink werd gevraagd voor de opening omdat de provincie Drenthe financieel heeft bijgedragen aan de bouw ervan. Brink: “De provincie ondersteunt graag de ambities van het bestuur en de directie van het TT Circuit.”

Onder de tribune bevinden zich horeca en toiletten. TT-voorzitter Arjan Bos: “Wij willen gastvrij overkomen en willen onze bezoekers een goed comfort bieden met een goed zicht op de baan.”

Boven de tribune bevindt zich een met lift en trap bereikbaar VIP-gedeelte. Vanaf daar hebben de VIP’s een schitterend uitzicht op de noordelijke lus. Maar ook vanaf de tribune kunnen de toeschouwers in hun kuipstoeltjes het geweldig zien. Kortom, hier wil je zitten!

In MOTO73 van donderdag 29 juni kun je lezen hoe onze lezers de TT vanaf de nieuwe Haarbochttribune hebben beleefd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.