dinsdag 21 mei 2024

Hier wil je zitten!

Het is zover! Gedeputeerde Henk Brink van de provincie Drenthe heeft donderdagmiddag de nieuwe Haarbochttribune op het TT Circuit Assen geopend. Deze tribune sluit geheel aan bij de Hoofdtribune en zo is er een prachtig geheel ontstaan. Brink werd gevraagd voor de opening omdat de provincie Drenthe financieel heeft bijgedragen aan de bouw ervan. Brink: “De provincie ondersteunt graag de ambities van het bestuur en de directie van het TT Circuit.”

Onder de tribune bevinden zich horeca en toiletten. TT-voorzitter Arjan Bos: “Wij willen gastvrij overkomen en willen onze bezoekers een goed comfort bieden met een goed zicht op de baan.”

Boven de tribune bevindt zich een met lift en trap bereikbaar VIP-gedeelte. Vanaf daar hebben de VIP’s een schitterend uitzicht op de noordelijke lus. Maar ook vanaf de tribune kunnen de toeschouwers in hun kuipstoeltjes het geweldig zien. Kortom, hier wil je zitten!

In MOTO73 van donderdag 29 juni kun je lezen hoe onze lezers de TT vanaf de nieuwe Haarbochttribune hebben beleefd.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen