Honda fabrieksteam en Repsol blijven samen

Dat betekent dat een van de meest herkenbare kleurenstellingen voorlopig nog niet van de MotoGP-grid zal verdwijnen. Al sinds het seizoen 1995 wordt het fabrieksteam van Honda door Repsol gesponsord en sindsdien zijn er niet minder dan tien rijderstitels behaald door het team. Verder wisten ze 354 podiums, 137 pole positions en 152 snelste racerondes op hun naam te zetten. Een goed voorbeeld van de never change a winning team-mentaliteit.

En met zowel Marc Marquez als Dani Pedrosa nog tot eind 2016 getekend bij het team, zit het qua sportieve vorm voorlopig nog wel goed bij HRC. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?