In beeld: WSBK- en WSS-tests

En daarom blikken we even terug op de WSBK- en WSS-trainingen, weet je nog wel? We doken even in onze fotovoorraad en besloten dat onderstaande kiekjes de twee onlangs gereden testen het mooist in beeld brengen. En stiekem he… vinden we die matzwarte motoren, zonder al teveel sponsor-uitingen, gewoon supergaaf! Van der Mark reed trouwens wel in vol ornaat, zoals op bovenstaande foto te zien is.

Fotocredits: 2SNAP

 

[justified_image_grid ids=19094,19095,19096,19097,19098,19099,19100,19101,19102,19103]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.