dinsdag 16 juli 2024

Inschrijvingen geopend voor de Yamaha YZ bLU cRU Benelux Cup 2023

Yamaha YZ bLU cRU Benelux ondersteund jeugdige motorcrossers uit de Benelux. Het YZ bLU cRU Benelux-programma bestaat uit; Yamaha YZ bLU cRU Masterclasses Benelux en de Yamaha YZ bLU cRU SuperFinale.

De Yamaha YZ bLU cRU Masterclasses bestaan uit vijf trainingen waarbij Yamaha YZ65, YZ85 en YZ125 rijders getraind en gescout worden ter voorbereiding op de Yamaha YZ bLU cRU SuperFinale. De Masterclasses worden georganiseerd in de periode maart tot en met augustus en focust zich op de ontwikkeling van jeugdige motorcrossers.

Ten Kate Racing Yamaha slaat toe: Manzi naast Navarro in 2023

De Yamaha YZ bLU cRU SuperFinale is een prestigieuze wedstrijd die aan het eind van het seizoen wordt georganiseerd naast de Motocross of Nations in Ernée, Frankrijk. Om deel te nemen aan de Yamaha YZ bLU cRU SuperFinale, selecteert de YZ bLU cRU Benelux Cup Staff een selectie rijders uit de YZ65, YZ85 en YZ125 categorieën die als YZ bLU cRU Team Benelux ondersteund worden tijdens dit unieke evenement. Om geselecteerd te worden dient de YZ bLU cRU rijder deel te nemen aan de Masterclasses.

Gratis Welkomstpakket

Alle ingeschreven deelnemers ontvangen een Yamaha YZ bLU cRU “Welkomstpakket”. Het bLU cRU welkomstpakket bestaat uit een Paddock Blue T-Shirt, Paddock Blue Hoody, Paddock Blue cap, Paddock Blue rugzak, bLUcRU bidon en Blackbird stickerset.

Inschrijven

Je kunt je nu gratis inschrijven voor de 2023 YZ125, YZ85 en YZ65 bLU cRU Benelux Cup waarin de deelnemers zullen strijden om een plaats in de SuperFinale die opnieuw wordt georganiseerd naast de Motocross of Nations in Ernée, Frankrijk. Schrijf je snel in om jouw droom waar te maken: racen naast de grootste motorcross-sterren. Inschrijving is geopend tot en met 28 februari 2023.

Inschrijven kan hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen