dinsdag 18 juni 2024

Bouw je eigen Batcycle van Batman met LEGO Technic

Liefhebbers van motoren, LEGO én Batman-films opgelet. Vanaf maart kun je namelijk de enige echte ‘The Batman’ nabouwen met LEGO Technic. Dit LEGO Technic THE BATMAN – BATCYCLE speelgoed, is geïnspireerd op de film The Batman uit 2022, en zit vol coole functies. Zo heeft het schaalmodel een opklapbaar stuur en een uitlaat met vier buizen.

BMW M1000RR heeft nu een Lego Technic-kit

Afbeeldingen: LEGO.com

De 641-delige set is gemaakt voor kinderen en volwassenen, en geschikt om mee te spelen of neer te zetten – fans van superhelden kunnen hun passie voor Batman™ aan iedereen laten zien. Het model bevat een standaard ter ondersteuning, zodat het kan worden neergezet op een plank of een bureau.

Het is niet de eerste keer dat LEGO Technic met een motorreplica komt. Zo kunnen liefhebbers al een BMW M 1000 RR en een Ducati Panigale V4 R nabouwen.

De Batcycle van LEGO Technic is vanaf 1 maart hier verkrijgbaar en gaat €54,99 kosten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

  1. Heel wat betaalbaarder dan die BMW M1000RR van 199 Euro. Gelukkig heb ik al een BMW GS 1200 en de Ducati Panigale V4R. Beide van rond de 50 Euro.
    Deze BatBike ziet er wel leuk uit!

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen