dinsdag 21 mei 2024

Jago Geerts komt naar de Dutch MX Season Opener in Lierop

De organisatie van de Dutch MX Season Opener in Lierop is trots om te kunnen mededelen dat één van de beste zandrijders van dit moment, Jago Geerts, zijn deelname aan het evenement heeft toegezegd. Geerts zal aan de start komen in de 500 klasse waarin hij het op zal nemen tegen o.a. Jeffrey Herlings en Brent van Doninck.

Jeffrey Herlings komt naar de Dutch MX Season Opener in Lierop

Geerts vocht in de laatste paar seizoenen voor de wereldtitel in de MX2 klasse en won maar liefst 24 Grand Prix’s. In de laatste drie seizoenen won hij de Grand Prix van Lommel, wat zeker een vergelijkbaar circuit is met dat van Lierop. 

De 23-jarige Geerts, heeft deze winter de overstap gemaakt naar de MXGP klasse en zal dit jaar uitkomen voor het Monster Energy Yamaha Factory MXGP team. Een week na de wedstrijd in Lierop gaat dit kampioenschap van start in Argentinie waardoor het voor Geerts nog een ideale training is voordat hij daar naartoe afreist.

Zie Jago Geerts in actie in Lierop, profiteer daarom nu van korting tijdens onze voorverkoop: https://ticketsmaclierop.eventgoose.com/

Foto’s: Bavo Swijgers

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen