Jamathi – Avondklok-film #30

Geniet van mooie beelden en interviews met onder andere Jan Thiel, Theo Timmer en Aalt Toersen. Het verhaal geeft een bijzonder mooi beeld van hoe Jamathi is ontstaan en wat er daarna allemaal gebeurde. Inclusief onze eigen Henk Keulemans, met zoals altijd heel veel prachtige anekdotes. 

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video. Deze keer: Jamathi

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?