Jeffrey Herlings vervangt Max Verstappen tijdens virtuele Oostenrijkse GP

Jeffrey Herlings vervangt Max Verstappen tijdens Oostenrijkse GP. Dit klinkt misschien als een bericht van De Speld, maar dat is het niet! Sinds de uitbraak van het coronavirus worden er namelijk virtuele Grand Prix races gehouden. F1-teams kunnen zelf bepalen welke coureurs zij op laten draven tijdens het online evenement. Aangezien Max Verstappen is verhinderd neemt MXGP-coureur Jeffrey Herlings daarom aankomende zondag eenmalig plaats in een Red Bull. Als teamgenoot van Alexander Albon.

Jeffrey Herlings bij Andy in de auto – Avondklok-film #5

Herlings rijdt normaliter als motorcrosser voor het KTM-team, dat wordt gesponsord door Red Bull. Aan de virtuele race doen twintig coureurs mee. Aanstaande zondag om 19.00 uur Nederlandse tijd klinkt het virtuele startschot. De race is te volgen via bekende streamingsdiensten van Twitch, YouTube en Facebook.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?