Jeffrey Herlings bij Andy in de auto – Avondklok-film #5

Hij verdiende miljoenen, hield er geen euro aan over en had veel meer uit z’n carrière kunnen halen. Aangenaam, ex-voetballer en nu levensgenieter Andy van der Meijde. Tegenwoordig rijdt hij met allemaal bekende een rondje in een nog altijd dure auto en dat levert altijd bijzondere gesprekken op. Met profvoetballers, BN’ers, artiesten, influencers en met ‘onze’ Jeffrey Herlings. ‘Goeie gozer waar je lekker mee kan lachen!’, aldus Andy over Herlings.

Wij plaatsen elke dag, exact op het moment dat avondklok in gaat een interessante video.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?