dinsdag 23 juli 2024

Kawasaki’s vernieuwde KX motocross line-up 2025

Kawasaki presenteert voor 2025 een uitgebreide en diverse KX motocross line-up met nieuwe graphics. Er is voor iedere crosser, van beginner tot professional, een geschikt model te vinden.

Het topmodel is de KX450, bekend om zijn combinatie van ruwe kracht en goede controle. Diverse technische features zorgen voor optimale prestaties op uiteenlopende ondergronden.

Nieuw is de KX250, die zijn debuut maakt in de MX2 klasse. Deze motor heeft een krachtiger blok, nieuw frame en extra functies zoals Traction Control en Rider Modes. De ergonomie is naar wens aan te passen.

Kawasaki blijft zich richten op een hybride toekomst met Versys en Eliminator

De KX85 modellen zijn er in twee versies en bieden jonge rijders een volgende stap in de KX-reeks. Voor de jongste crossers is er de KX65, een compacte tweetakt als perfecte opstap in de motorsport.

In het offroad segment biedt Kawasaki de KLX140 met handgeschakelde versnellingsbak en elektrische starter, verkrijgbaar in drie maten. De KLX110 is geschikt voor de eerste kennismaking met offroad rijden, dankzij de semiautomatische transmissie en instelbare gashendel.

Prijzen van de 2025 KX modellen worden op een later moment bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie en dealerlocaties op de Kawasaki website.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen