vrijdag 27 januari 2023

Ken Roczen in beeld: Familiegeluk

Zelden zag je zoveel emoties als vorig jaar bij Ken Roczen in St. Louis. Na 1092 dagen waarin zo’n beetje alles wat er kon misgaan ook daadwerkelijk misging, won de voormalig concurrent van Jeffrey Herlings eindelijk weer een AMA Supercross. In 2018 was het bijna einde carrière voor hem vanwege een verschrikkelijke armblessure, die in eerste instantie compleet onderschat werd. Maanden van pijn volgden, Roczen raakte er zelfs van in een depressie. Niets menselijks is hem dus vree...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen