KNMV moet breedtesport aan Lentink laten

Nadat afgelopen najaar bleek dat Hennie Lentink (met zijn CRT Holland voor de KNMV de organisator van de KNMV Cup) en de KNMV niet langer op één lijn zaten, besloot Lentink te komen met de OW Cup, de Open Wegrace Cup. De KNMV kondigde aan door te gaan met de KNMV Cup. Insiders spraken toen de verwachting uit dat de rijders trouw zouden blijven aan Lentink en massaal zouden kiezen voor de OW Cup.

Daags voordat Lentink op het TT Circuit Assen zijn plannen voor dit jaar presenteerde liet de KNMV weten dit jaar de KNMV Cup niet te kunnen organiseren. De coureurs voor wie het ONK (financieel of sportief) te hoog is gegrepen en voorheen kozen voor de KNMV Cup zijn nu dus aangewezen op de OW Cup. Jammer voor de ambitieuze rijders is dat de KNMV een incidentele deelname aan een ONK-wedstrijd uitsluit voor rijders van de OW Cup. Op dit moment hebben zich bij Lentink al meer dan 200 rijders aangemeld.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.