Koop een stukje TT

Als je eenmaal naar de TT op het eiland Man bent geweest, ben je totaal verknocht aan de unieke sfeer die aan dit evenement kleeft. Het is dan ook niet vreemd dat de organisatie nu verschillende unieke producten gaat verkopen via eBay. Via het account van Isle of Man TT (iomtt.com) gaan er dit seizoen gave items geveild worden.

Wat te denken van de aanduidborden voor de bochten, de milesmarkers (waarmee de miles langs het circuit worden aangegeven), brandstofvulsystemen uit de jaren tachtig (met Shell-logo!) en bijvoorbeeld versieringen van het podium. De eerste veiling is al van start gegaan en zo bleek een aanduidbord voor Ballaugh Bridge meer dan 600 Britse ponden op te leveren.

Daar is dus wel vraag naar. Overigens doe je het evenement een goede gunst door deze uniek veilingitems te kopen. Het geld dat de veiling oplevert, wordt namelijk geïnvesteerd in de TT-races. Meer informatie vind je op de Britse eBay of www.iomtt.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.