Lierop terug op crosskalender

De FIM heeft op de voorlopige WK-kalender voor 2012 een plaats ingeruimd voor de GP van Lierop. Stichting MAC Lierop houdt echter nog wel een slag om de arm voor haar toetreden in het motorcrossevenement. “Wij wachten nog op een voorstel van WK-promotor Youthstream. Daarna gaan we pas in op een eventueel contract”, aldus de zegsman van MAC Lierop in het Eindhovens Dagblad.

De organisator is dit jaar graag weer van de partij, maar niet tegen elke prijs. Vorig jaar ontbrak Lierop op de kalender, omdat de onderhandelingen met Youthstream om het aflopende contract te verlengen op niets uitliep. Valkenswaard staat ook op de voorlopige kalender. Op het Eurocircuit zal op 8 april de openingsrace in het WK van de klassen MX1 en MX2 zijn. De WK-kalender telt 16 ronden

Valkenswaard draait dus wederom met Pasen, maar anders dan dit jaar op paaszondag. Dat komt Oldebroek goed uit, want Oldebroek heeft op paasmaandag de Nederlandse GP zijspancross.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.