dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Lorenzo haalt uit naar zijn vader

Jorge Lorenzo heeft hard uitgehaald richting zijn vader nadat pa Lorenzo uitgerekend tijdens de begrafenis van Marco Simoncelli een zeer ongepaste Tweet de wereld in stuurde: “Simoncelli was mentaal niet voorbereid om te racen. Om te rijden op dit niveau moet je ook mentaal trainen. En hij crashte hiervoor al een aantal keer op soortgelijke wijze.”

Nadat Lorenzo de begrafenis bijgewoond had, kwam hij erachter wat zijn pa op Twitter had gepost. Lorenzo: “Ik wil graag mijn fans bedanken voor de steun. Maar hierdoor schaam ik mij nog meer voor mijn vader. Zijn reactie is buiten proportie. Hopelijk denkt niemand dat ik het met hem eens ben want het kan ons allen gebeuren.”

In het verleden heeft Jorge veel problemen gehad met zijn vader. Deze Tweet zal de relatie geen goed doen. De band tussen vader Simoncelli en de Spanjaard is in ieder geval een stuk beter want de twee omhelsde elkaar na afloop van de uitvaartdienst. Veelzeggend was het bericht van Lorenzo in het herdenkboek van Simoncelli: “Ik zal je voor altijd missen, het spijt me dat we zoveel woorden hebben gehad.”

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen