Update: Marc Márquez geopereerd aan opperarmbeen

Marc Márquez heeft een nieuwe operatie aan zijn rechterarm ondergaan als gevolg van de langzame genezing van het opperarmbeen, die niet is verbeterd met een specifieke schokgolfbehandeling.

De achtvoudig wereldkampioen is vandaag geopereerd in het ziekenhuis Ruber Internacional in Madrid voor een pseudarthrose van het rechterhumerus.

De operatie, uitgevoerd door een team van artsen Samuel Antuña, Ignacio Roger de Oña, Juan de Miguel, Aitor Ibarzabal en Andrea García Villanueva, bestond uit het verwijderen van de vorige plaat en het plaatsen van een nieuwe plaat met de toevoeging van een bottransplantaat van de bekkenkam met een corticoperiostale vrije flap. Als u me nog kunt volgen vind ik het knap.

De chirurgische ingreep duurde acht uur, er waren geen complicaties.

Marc Márquez krijgt het zwaar volgend jaar

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.