woensdag 28 februari 2024

Update: Marc Márquez geopereerd aan opperarmbeen

Marc Márquez heeft een nieuwe operatie aan zijn rechterarm ondergaan als gevolg van de langzame genezing van het opperarmbeen, die niet is verbeterd met een specifieke schokgolfbehandeling.

De achtvoudig wereldkampioen is vandaag geopereerd in het ziekenhuis Ruber Internacional in Madrid voor een pseudarthrose van het rechterhumerus.

De operatie, uitgevoerd door een team van artsen Samuel Antuña, Ignacio Roger de Oña, Juan de Miguel, Aitor Ibarzabal en Andrea García Villanueva, bestond uit het verwijderen van de vorige plaat en het plaatsen van een nieuwe plaat met de toevoeging van een bottransplantaat van de bekkenkam met een corticoperiostale vrije flap. Als u me nog kunt volgen vind ik het knap.

De chirurgische ingreep duurde acht uur, er waren geen complicaties.

Marc Márquez krijgt het zwaar volgend jaar

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen