Media trappen massaal in grap

Op de redactie kunnen we het maar nauwelijks geloven. Het had een grap moeten zijn die zó doorzichtig was, dat geen mens werkelijk zou geloven dat het waar was. Maar vooraanstaande media liepen er met open ogen in… Willemsen en Jolink gaan helemaal niet van start in 2014. De samenwerking is al beëindigd voordat er werd gestart. De tienvoudig kampioen ziet de artiest liever op het podium dan in de bak.

Juist om te laten zien dat zijspancross topsport is van het allerhoogste niveau was Gijs Jolink, motorfanaat én gasthoofdredacteur van het decembernummer van MOTOR Magazine, bij Willemsen in de bak gaan zitten. Een onvergetelijke ervaring voor beide heren, en voer voor een schitterend artikel in MOTOR Magazine. En met die prachtige reportage op het bureau, borrelde het kwajongensidee op: ‘weet je wat we doen, we zetten een nieuwsbericht op de site dat Jolink en Willemsen volgend jaar samen naar het WK gaan’. 

Onzin natuurlijk, maar zo werken we naar wat aandacht voor onze gasthoofdredacteuren Gijs en Bennie Jolink – en de zijspankoning die nog steeds op zoek is naar een topbakkenist.

Niemand zou toch werkelijk geloven dat Zwarte Cross-organisator Gijs Jolink bij de tienvoudig wereldkampioen zou instappen om voor de elfde titel te gaan? Nou, de rest is bekend… Een Google-zoekopdracht ‘Jolink Willemsen’ leverde vrijdag al 59.900 hits op.

MOTOR Magazine met Daniël Willemsen en Gijs Jolink als zijspanduo ligt vanaf 12 december in de winkel. 

Foto: Guus van Goethem

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.