Film > Man na 46 jaar herenigd met motor

Een Amerikaanse man is woensdag met zijn in 1967 gestolen motor herenigd. Dit bijzondere nieuws melden onze collega’s van nu.nl. Donald DeVault kreeg zijn Triumph Tiger 100 uit 1953 na bijna vijftig jaar eindelijk terug.

De 73-jarige DeVault hoorde onlangs dat zijn motor in de haven van Los Angeles was aangetroffen. Het voertuig stond op het punt naar Japan te worden verscheept toen douanebeambten erachter kwamen dat de motor in februari 1967 als gestolen was opgegeven. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?