donderdag 2 februari 2023

Mirjam Pol als wereldkampioen Rally Raid en titelverdedigster naar Le Dakar 2023

‘Als je het zo achter elkaar uitspreekt, word ik er eigenlijk wel stil van. Het gaat ook echt niet zo gemakkelijk als het nu lijkt. Letterlijk bloed, zweet en tranen, en af en toe een behoorlijke dosis vertwijfeling heeft het gekost.’ Aan het woord is Mirjam Pol, zonder twijfel een van de succesvolste Nederlandse motorsportsters ooit. En klaar voor Le Dakar 2023! Nou ja, bijna dan… Fotografie: Mirjam Pol en Dakar-organisatie Nadat Mirjam Pol eerder dit jaar...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen