Mis niets van de TT

Het blijft een nadeel van live aanwezig zijn bij een motorrace. Hoe vlak Assen ook is, hoe compact het circuit gebouwd mag zijn en hoe weinig bomen er staan, je krijgt niet altijd alles mee. Gelukkig geldt dit niet voor toeschouwers van de Dutch TT.

Op liefst twaalf plaatsen langs het circuit staan namelijk enorme vidiwalls opgesteld, meldt de organisatie. De schermen meten tussen de 25 en 80 vierkante meter. Nieuw dit seizoen is een wall van 120 vierkante meter. Het mega-scherm staat opgesteld bij de Noordlus.

Inmiddels hebben alle raceteams hun gereserveerde plek op het rennerskwartier ingenomen. Er heerst een koortsachtige maar gedisciplineerde drukte. De vrachtwagens worden uitgeladen. Onderdelen, wielen, banden en overige attributen krijgen een plaats in de pitsbox. Mecaniciens buigen zich alvast over de motoren. Aan alles is te merken dat de Dutch TT 2012 morgen begint!

Foto: TT Circuit Assen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.