13 C
Nederland
maandag 8 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mis niets van de TT

Het blijft een nadeel van live aanwezig zijn bij een motorrace. Hoe vlak Assen ook is, hoe compact het circuit gebouwd mag zijn en hoe weinig bomen er staan, je krijgt niet altijd alles mee. Gelukkig geldt dit niet voor toeschouwers van de Dutch TT.

Op liefst twaalf plaatsen langs het circuit staan namelijk enorme vidiwalls opgesteld, meldt de organisatie. De schermen meten tussen de 25 en 80 vierkante meter. Nieuw dit seizoen is een wall van 120 vierkante meter. Het mega-scherm staat opgesteld bij de Noordlus.

Inmiddels hebben alle raceteams hun gereserveerde plek op het rennerskwartier ingenomen. Er heerst een koortsachtige maar gedisciplineerde drukte. De vrachtwagens worden uitgeladen. Onderdelen, wielen, banden en overige attributen krijgen een plaats in de pitsbox. Mecaniciens buigen zich alvast over de motoren. Aan alles is te merken dat de Dutch TT 2012 morgen begint!

Foto: TT Circuit Assen

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen