Speciaal MOTO73-hotel tijdens Dutch TT

De TT Hall wordt tijdens de Dutch TT, donderdag 23 tot en met 25 juni, eenmalig omgedoopt tot het MOTO73 TT Drive Inn Hotel. Door gebruik te maken van mobiele kamers, tijdelijke douchefaciliteiten en een loungebar/restaurant, mag het de gasten aan niets ontbreken. De kamerprijs is 159 euro per nacht, exclusief ontbijt. Maar dan heb je wel iets!

Op de ruim 15.000 vierkante meter van de TT Hal is ook ruimte gevonden voor een indoor parkeerplaats. Deze parking wordt, net als de het hotelcomplex, bewaakt als iedereen naar de trainingen en de wedstrijden aan het kijken is. Kijk voor boekingen en meer informatie op www.moto73.nl/tthotel.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.