zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Speciaal MOTO73-hotel tijdens Dutch TT

De TT Hall wordt tijdens de Dutch TT, donderdag 23 tot en met 25 juni, eenmalig omgedoopt tot het MOTO73 TT Drive Inn Hotel. Door gebruik te maken van mobiele kamers, tijdelijke douchefaciliteiten en een loungebar/restaurant, mag het de gasten aan niets ontbreken. De kamerprijs is 159 euro per nacht, exclusief ontbijt. Maar dan heb je wel iets!

Op de ruim 15.000 vierkante meter van de TT Hal is ook ruimte gevonden voor een indoor parkeerplaats. Deze parking wordt, net als de het hotelcomplex, bewaakt als iedereen naar de trainingen en de wedstrijden aan het kijken is. Kijk voor boekingen en meer informatie op www.moto73.nl/tthotel.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen