13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MXGP Matterley Basin: Herlings houdt woord

‘Het doel is om in iedere wedstrijd op het podium te staan. Ik weet dat wanneer je in iedere wedstrijd op het podium staat, je uiteindelijk dicht bij de wereldtitel gaat komen.’ Jeffry Herlings liet het vooraf dit seizoen al weten en bevestigde dit nogmaals na Matterley Basin, waar hij z’n tweede podium van 2021 pakte. ‘P2 tijdens de eerste MXGP van het seizoen in Rusland. Tweede, het maakt mij de eerste verliezer, maar voor nu ben ik blij met de resultaten. Vanaf hier bouw...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen