Nieuw sportradiostation aanstaande

Het Hilversumse mediabedrijf YPCA, bekend van Traffic Radio, werkt aan een nieuw internetradiostation. De naam ervan is nog niet vrijgegeven maar het station wil 24 uur per dag en 7 dagen per week gaan uitzenden en een mix van muziek, sportnieuws, themaprogramma’s en achtergronden bij de sport brengen. Waarbij de breedtesport niet wordt vergeten.

“Het sportstation is voor ons een logisch vervolg op onze verkeerszender Traffic Radio”, aldus directeur Lars Schotanus van YPCA. “Op Traffic Radio hebben wij de afgelopen periode al veel geëxperimenteerd en spelenderwijs ervaring opgedaan met sportprogramma’s. Zo verzorgde Rick Winkelman tijdens de 24 uur van Le Mans voor speciale podcasten, die afgelopen zomer bijna 40.000 keer werden gedownload. Dit smaakt dus naar meer”, aldus Schotanus.      

De nieuwe sportzender zal naast de bekende sporten ook aandacht geven aan de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zullen dus wel te horen zijn op de nieuwe internet sportzender. Daaronder valt ook motorsport.

Later meer.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.