Opnieuw Honda MX-Testdag

Honda houdt woensdag 28 september de MX-Testdag, vrij vertaald de opstapdag voor crossers. Op Circuit Kamperweg in Heerde kunnen liefhebbers kennismaken met Honda’s crossmotoren van 2012. Inschrijfformulieren voor de MX-Testdag 2011 zijn te vinden bij alle Nederlandse Honda-crossdealers.

Het circuit is 28 september geopend van 13.00 tot 17.00 uur, de technische presentatie van de CRF250R en CRF450R  staat gepland om 12.00 uur. Deelname en toegang tot het circuit is gratis bij voorinschrijving via je Honda Crossdealer. Het is op deze dag ook mogelijk om met eigen motor vrij te trainen.

Meer info: www.honda.nl/motorfietsen

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?