dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Opnieuw Honda MX-Testdag

Honda houdt woensdag 28 september de MX-Testdag, vrij vertaald de opstapdag voor crossers. Op Circuit Kamperweg in Heerde kunnen liefhebbers kennismaken met Honda’s crossmotoren van 2012. Inschrijfformulieren voor de MX-Testdag 2011 zijn te vinden bij alle Nederlandse Honda-crossdealers.

Het circuit is 28 september geopend van 13.00 tot 17.00 uur, de technische presentatie van de CRF250R en CRF450R  staat gepland om 12.00 uur. Deelname en toegang tot het circuit is gratis bij voorinschrijving via je Honda Crossdealer. Het is op deze dag ook mogelijk om met eigen motor vrij te trainen.

Meer info: www.honda.nl/motorfietsen

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen