maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Philip Island 2011, het laatste podium voor Marco Simoncelli – terugblik

Na een paar jaar verplicht zonder, keerde de MotoGP eindelijk terug naar Phillip Island. Mocht het TT Circuit niet hebben bestaan, het mooiste circuit ter wereld en ondanks het bestaan van het TT Circuit zonder twijfel de baan met de mooiste ligging. Het staat niet voor niets op nummer 1 in de droomlijst van elke Europese MotoGP-liefhebber. Daar, daar moet je ooit een keer geweest zijn. Het is echter ook een circuit dat heel veel emoties oproept, omdat er – net als trouwens op As...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen