donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nog één keer crossen op een icoon – terugblik

Dankzij Oerend Hard kent iedereen natuurlijk ‘’t Hengelse Zand’, waar van 1946 tot 1989 gecrosst werd met als hoogtepunt de 250cc-Grand Prix in 1980. Helaas werd de locatie verkocht en omdat de nieuwe eigenaar niet meer wilde dat de crossen doorgingen, verdween een icoon. Daarom was het extra bijzonder dat er op 29 en 30 september 2012 nog één keertje gecrosst mocht worden. Uiteraard was de frontman van Normaal, Bennie Jolink, er ook bij met z’n BSA Classic Crossteam, maar ook grot...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen