Pol naar pole

Gisteren tijdens de kwalificatie van de Moto2 heeft Pol Espargaro de pole positie geclaimd. De Tuenti HP 40 rijder zal samen met Johann Zarco en Scott Redding vertrekken vanaf de eerste startrij. 

Espargaro staat op dit moment tweede in het klassement, hij heeft 35 punten achterstand op Redding. Zijn tweede pole op rij en derde van 2013 zette hij neer in een tijd van 1’38,734. Hiermee was hij iets meer dan een tiende sneller dan Zarco. De eerste plek op de tweede startrij is voor Espargaro’s teamgenoot Esteve Rabat. Xavier Simeon en Anthony West maken de tweede startrij compleet.
 
Foto: 2snap.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.