Psst, Ten Kate motor kopen?

Ten Kate Racing houdt uitverkoop. En zoals we allen weten zijn de Ten Kate Honda’s zo goed als het snelste wat er op de circuits rondrijdt en dat maakt ze gewild. Niet gek dus dat veel satellietteams ook met producten uit de Nieuwleusense keuken rondrijden.

Met het seizoen zo goed als afgelopen gaan van deze teams veel racers in de uitverkoop om plaats te maken voor nieuw spul voor het nieuwe seizoen. Dus grijp je kans! Wie wil er nou niet de blits maken met een heuse Ten Kate geprepareerde racer? Het menu is momenteel als volgt.

1x Fireblade Dutch Superbike/IDM 2011 (Danny de Boer) 16200 euro
2x Fireblade EK Superstock 2010 (Maxim Berger) 13500 euro
1x Fireblade Dutch Superbike 2009  (één seizoen gebruikt) 13500 euro

1x CBR600RR Dutch Supersport 2011 (Kevin Valk) 13490 euro
1x CBR600RR Dutch Supersport 2010 (Kevin Valk)  11250 euro
1x CBR6000RR WK Supersport 2010 37500 euro

Meer informatie op www.tenkateracingproducts.com.

Foto: 2Snap

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?