Twee keer top-10 voor Deroue

Scott Deroue (met oranje helm) is tijdens de twee Red Bull Rookies Cup-wedstrijden respectievelijk negende en zevende geworden, een fantastische prestatie voor het jonge talent. De eerste race werd gisteren op een nat Assen verreden. Hoewel Deroue geen beste start had, knokte hij zich knap naar voren. Helaas moest hij daarna nog een aantal coureurs voorbij laten. Desondanks pakte Deroue met plaats negen veel punten.

Tijdens de tweede manche reed Deroue nog veel beter. Hij lag zelfs een tijdje vijfde (!) maar kon dat tempo jammer genoeg nét niet volhouden. De Nederlander leek uiteindelijk tiende te worden tot in de laatste ronde drie man voor hem vielen in de GT. Lorenzo Baldassarri uit Italië won de race van zaterdag, Australiër Arthur Sissis die van zondag.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.