maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Twee keer top-10 voor Deroue

Scott Deroue (met oranje helm) is tijdens de twee Red Bull Rookies Cup-wedstrijden respectievelijk negende en zevende geworden, een fantastische prestatie voor het jonge talent. De eerste race werd gisteren op een nat Assen verreden. Hoewel Deroue geen beste start had, knokte hij zich knap naar voren. Helaas moest hij daarna nog een aantal coureurs voorbij laten. Desondanks pakte Deroue met plaats negen veel punten.

Tijdens de tweede manche reed Deroue nog veel beter. Hij lag zelfs een tijdje vijfde (!) maar kon dat tempo jammer genoeg nét niet volhouden. De Nederlander leek uiteindelijk tiende te worden tot in de laatste ronde drie man voor hem vielen in de GT. Lorenzo Baldassarri uit Italië won de race van zaterdag, Australiër Arthur Sissis die van zondag.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen