zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Stapperster veldrit gaat door

De AMBC Staphorst houdt ook dit jaar weer de beroemde Stapperster veldrit. De prachtige offroadtocht van ongeveer veertig kilometer door het Staphorster landschap staat woensdag  28 december gepland. Start en inschrijving vindt vanaf 9.00 uur plaats bij Hofstede Racing aan de Industrieweg 78 in Staphorst, postcode 7951 TA. De route is open om 9.30 uur. Vanwege een brug en diverse smalle bospaden is de route helaas niet geschikt voor quads.

Gisteren is de commissie offroad bezig geweest met het uitzetten van de Stapperster veldrit. De route ligt er perfect bij aldus Nationaal MX1 kampioen Klaas Hofstede. Hij reed om tot die conclusie te komen een aantal ronden. Aangezien de rit onder de vlag van de MON verreden wordt is een KNMV-licentie niet geldig. Je kunt bij AMBC Staphorst een MON-dagverzekering kopen om zo alsnog mee te mogen doen. Alle overige informatie staat op www.ambc-staphorst.nl.

Foto: KTM

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen