Stapperster veldrit gaat door

De AMBC Staphorst houdt ook dit jaar weer de beroemde Stapperster veldrit. De prachtige offroadtocht van ongeveer veertig kilometer door het Staphorster landschap staat woensdag  28 december gepland. Start en inschrijving vindt vanaf 9.00 uur plaats bij Hofstede Racing aan de Industrieweg 78 in Staphorst, postcode 7951 TA. De route is open om 9.30 uur. Vanwege een brug en diverse smalle bospaden is de route helaas niet geschikt voor quads.

Gisteren is de commissie offroad bezig geweest met het uitzetten van de Stapperster veldrit. De route ligt er perfect bij aldus Nationaal MX1 kampioen Klaas Hofstede. Hij reed om tot die conclusie te komen een aantal ronden. Aangezien de rit onder de vlag van de MON verreden wordt is een KNMV-licentie niet geldig. Je kunt bij AMBC Staphorst een MON-dagverzekering kopen om zo alsnog mee te mogen doen. Alle overige informatie staat op www.ambc-staphorst.nl.

Foto: KTM

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.