Stem op Herlings

Wat een commotie rondom de verkiezing Talent van het Jaar tijdens het Sportgala… Wij zijn er nog van aan het bijkomen. Het volgende nieuws helpt daar gelukkig flink bij. Je kunt namelijk stemmen op het Nederlands sportmoment 2012.

Welk Nederlands sportmoment is je het meest bijgebleven? Natuurlijk Herlings! De redactie van NOS Studio Sport heeft een selectie gemaakt van twintig opvallende, succesvolle en ontroerende sportmomenten. Bekijk ze en kies je sportmoment van 2012. Er kan gestemd worden tot zondag 30 december. Hét sportmoment wordt die dag bekendgemaakt in Studio Sport.

Herlings is momenteel tweede. Aan de leiding gaat vanzelfsprekend Epke ‘hij stáát’ Zonderland. De vraag is of we deze Fries van de eerste plaats kunnen krijgen. In de Voice of Holland lukte het met een provinciegenoot van Zonderland dus er is hoop. Stemmen kan op nos.nl/dossier/327634-jaaroverzicht-2012/tab/578/kies-sportmoment-2012.

Foto: KTM

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?