Stoner vader en nu echt

Het is officieel: Casey Stoner mag zich sinds gisterenavond naast tweevoudig wereldkampioen MotoGP ook vader noemen. Sociale media als Twitter en Facebook wisten gisterenmiddag al te melden dat Alessandra geboren was. Bijzonder knap vinden wij dat …

Een paar uur geleden meldde echter de woordvoerder van Repsol Honda het goede nieuws. Moeder Adriana en dochter maken het goed. Opvallend is dat tot nu toe 16 februari vooral bekend stond als de geboortedatum van een zekere Valentino Rossi. Het kan niet anders dan dat Rossi en Stoner hier al even met de nodige humor over gesproken hebben.

Grote vraag is natuurlijk of dat Stoner nu de bekende seconde langzamer gaat worden. Voor de spanning zou dat niet verkeerd zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.