donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Talent Cup 600 op Gamma Racing Day

Tijdens de Gamma Racing Day, voorheen Rizla Racing Day, zal de Talent Cup 600 een race rijden op het TT-Circuit van Assen. Dit is bijzonder, want de Gamma Racing Day is het grootste gecombineerde race-evenement van Nederland.

Op 7 augustus kun je als bezoeker genieten van auto-, kart-, en motorsport. Daarnaast worden er spectaculaire demonstraties gegeven.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door bouwmarkt Gamma en Radio 538 en. Voor publiek is het gratis toegankelijk (alleen tribune, niet op de paddock).

Meer informatie over de Gamma Racing Day volgt.  De organisatie van de Talent Cup 600 is nog in onderhandeling over de deelname aan de Race of the Champions op 25 september te Assen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen