Talent Cup 600 op Gamma Racing Day

Tijdens de Gamma Racing Day, voorheen Rizla Racing Day, zal de Talent Cup 600 een race rijden op het TT-Circuit van Assen. Dit is bijzonder, want de Gamma Racing Day is het grootste gecombineerde race-evenement van Nederland.

Op 7 augustus kun je als bezoeker genieten van auto-, kart-, en motorsport. Daarnaast worden er spectaculaire demonstraties gegeven.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door bouwmarkt Gamma en Radio 538 en. Voor publiek is het gratis toegankelijk (alleen tribune, niet op de paddock).

Meer informatie over de Gamma Racing Day volgt.  De organisatie van de Talent Cup 600 is nog in onderhandeling over de deelname aan de Race of the Champions op 25 september te Assen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.