woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Terugblik: De eerste van Bayliss

Toen het voor Carl Fogarty begin deze eeuw ineens einde carrière was, had Ducati in het WK Superbike een ongekend groot probleem. Een dubbel probleem zelfs, want Fogarty was net zo populair als succesvol. Uiteindelijk kwam Ducati terecht bij een toen nog wat onbekende Australiër, ene Troy Bayliss. En meteen was het raak op alle gebieden! Met als eerste absolute hoogtepunt de wereldtitel van Bayliss in 2001. Uiteindelijk behaalde Bayliss 52 zeges in het WK Superbike, 94 podiums en drie were...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen