dinsdag 16 juli 2024

TT Assen dit weekend live bij de NOS

Zaterdag 24 en zondag 25 juni is het weer tijd voor de TT Assen bij de NOS. Het motorspektakel beleeft dit jaar alweer de 92ste editie. En zoals gebruikelijk is de NOS erbij met een rechtstreeks verslag van de belangrijkste wedstrijden: de Moto3, de Moto2 en natuurlijk de koningsklasse MotoGP.

Fotografie: MotoGP

Op zaterdag zenden we dit jaar om 15.00 uur de sprintrace van de MotoGP live uit via een livestream op NOS.nl, de NOS-app en via de NOS Smart TV app.

Het oude TT circuit Assen bestaat niet meer en dit is waarom!

De races zijn op de televisie te volgen via een speciale uitzending op NPO 1, via de livestream op NOS.nl, NOS-app en via de NOS Smart TV-app. Op NPO Radio 1 volgt  een flitsverslag in de lopende programmering.

Presentator Rivkah op het Veld is samen met analyticus Glenn van Straalen op het TT-circuit. Centraal staat het live verslag van de races, met commentaar van Hans van Loozenoord.

De Moto3 bijt om 11.00 uur het spits af, om 12.15 uur gevolgd door de Moto2 en om 14.00 uur is het de beurt aan de MotoGP. Een uitgebreide samenvatting van de TT Assen is te zien in de avonduitzending van NOS Studio Sport (vanaf 19.00 uur).

Ook NPO Radio 1 biedt ruim baan aan de TT: Sebastiaan Timmerman doet live verslag in NOS Langs de Lijn.

Livestream Sprintrace
Zaterdag 24 juni 15.00, NOS.nl, NOS-app en NOS Smart TV app
NOS Studio Sport: TT Assen
Zondag 25 juni, 10.45-15.15 uur, NPO 1
(ook via NOS.nl, NOS-app en NOS Smart TV app)
NOS Langs de Lijn
Zondag 25 juni, 14.00-19.00 uur, NPO Radio 1
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen