Valentino Rossi test positief op corona

Zojuist heeft negenvoudig wereldkampioen Valentino Rossi op zijn Instagram-account bekendgemaakt dat hij positief is getest op corona. Sinds vanmorgen voelde hij zich niet goed. Na eerst een negatieve test is Rossi later op de dag toch positief getest op corona. Hierdoor mist hij in ieder geval komend weekend de MotoGP van Aragon.

Jorge Lorenzo kan Valentino Rossi vervangen

Dit is waarom Valentino Rossi nog niet stopt

Foto: Instagram Valentino Rossi
Foto: Instagram Valentino Rossi

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?