donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Van der Mark teleurgesteld

Michael van der Mark heeft 31 juli op Silverstone een racedag vol met ups en downs gehad. Van der Mark moest opgeven vanwege een technisch probleem. Een grote teleurstelling omdat een podium in de zesde Europees Superstock 600 Kampioenschap-wedstrijd haalbaar was. Startend vanaf pole begon Van der Mark relatief rustig aan de race, dit vanwege een stevige crash in de kwalificatie. Door het goede werk van zijn monteurs was de Honda CBR600RR voorafgaand aan de race weer als nieuw. Helaas kreeg deze ongekende prestatie geen beloning door technische problemen halverwege de wedstrijd.

Michael van der Mark (STK600): “We hebben erg veel pech gehad vandaag. Dat is alles wat ik kan zeggen. Na een voorzichtige openingsronde ging het beter en beter. Een goed resultaat was zeker mogelijk maar helaas moest ik opgeven met technische problemen. Ik vind het erg jammer voor mijn monteurs want ze hebben gisterenavond zo hard gewerkt. Deze helden verdienden een goed resultaat maar ook dit is racen. Hopelijk gaat het op de Nürburgring beter. De pole position was fantastisch, laten we dat speciale moment zeker niet vergeten.”

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelHopkins maakt grote indruk
Volgend artikelCulinaire route

Gerelateerde artikelen