Van der Mark teleurgesteld

Michael van der Mark heeft 31 juli op Silverstone een racedag vol met ups en downs gehad. Van der Mark moest opgeven vanwege een technisch probleem. Een grote teleurstelling omdat een podium in de zesde Europees Superstock 600 Kampioenschap-wedstrijd haalbaar was. Startend vanaf pole begon Van der Mark relatief rustig aan de race, dit vanwege een stevige crash in de kwalificatie. Door het goede werk van zijn monteurs was de Honda CBR600RR voorafgaand aan de race weer als nieuw. Helaas kreeg deze ongekende prestatie geen beloning door technische problemen halverwege de wedstrijd.

Michael van der Mark (STK600): “We hebben erg veel pech gehad vandaag. Dat is alles wat ik kan zeggen. Na een voorzichtige openingsronde ging het beter en beter. Een goed resultaat was zeker mogelijk maar helaas moest ik opgeven met technische problemen. Ik vind het erg jammer voor mijn monteurs want ze hebben gisterenavond zo hard gewerkt. Deze helden verdienden een goed resultaat maar ook dit is racen. Hopelijk gaat het op de Nürburgring beter. De pole position was fantastisch, laten we dat speciale moment zeker niet vergeten.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.