Vrienden TT Circuit steunen Iwema

De Stichting Vrienden TT Circuit gaat motorcoureur Jasper Iwema helpen richting een nieuw seizoen in het WK Moto3. Er is per direct een bankrekening geopend waarop de bijna 2.000 ‘vrienden’ en anderen een bijdrage kunnen storten waarmee de Drentse coureur hopelijk zijn plek in de nieuwe Moto3-klasse kan verwerven.

Deelname van Nederlandse coureurs in het wereldkampioenschap is van cruciaal belang voor het aanzien en de toekomst van de vaderlandse motorsport, aldus de Stichting. Iwema is momenteel de enige gegadigde voor seizoen 2012 en hij heeft momenteel al zo’n driekwart van de benodigde 250.000 euro toegezegd gekregen van sponsors.

Om te voorkomen dat het doek voor Iwema na drie seizoenen in het WK valt en er komend jaar geen enkele Nederlander op het hoogste motorsportniveau actief is, openen de Vrienden van het TT Circuit rekeningnummer 43.62.20.725. Donaties zijn per direct welkom onder vermelding van ‘sponsoring Iwema’. Uiteraard worden alle Nederlandse  motorsportliefhebbers uitgenodigd vriend te worden van het TT Circuit via www.vriendenTT.nl. Aanmelden is gratis.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.