13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vrienden TT Circuit steunen Iwema

De Stichting Vrienden TT Circuit gaat motorcoureur Jasper Iwema helpen richting een nieuw seizoen in het WK Moto3. Er is per direct een bankrekening geopend waarop de bijna 2.000 ‘vrienden’ en anderen een bijdrage kunnen storten waarmee de Drentse coureur hopelijk zijn plek in de nieuwe Moto3-klasse kan verwerven.

Deelname van Nederlandse coureurs in het wereldkampioenschap is van cruciaal belang voor het aanzien en de toekomst van de vaderlandse motorsport, aldus de Stichting. Iwema is momenteel de enige gegadigde voor seizoen 2012 en hij heeft momenteel al zo’n driekwart van de benodigde 250.000 euro toegezegd gekregen van sponsors.

Om te voorkomen dat het doek voor Iwema na drie seizoenen in het WK valt en er komend jaar geen enkele Nederlander op het hoogste motorsportniveau actief is, openen de Vrienden van het TT Circuit rekeningnummer 43.62.20.725. Donaties zijn per direct welkom onder vermelding van ‘sponsoring Iwema’. Uiteraard worden alle Nederlandse  motorsportliefhebbers uitgenodigd vriend te worden van het TT Circuit via www.vriendenTT.nl. Aanmelden is gratis.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen