Vrienden van het TT Circuit worden beloond

Als Vriend van het TT Circuit heb jij een streepje voor. Wat zeggen we, een streep voor. De Stichting Vrienden TT Circuit Assen mag namelijk vijftig entreekaarten weggeven voor de trainingsdag van de Dutch TT op vrijdag 24 juni. Met deze kaarten kun je op alle tribunes terecht! Wil jij zo’n entreebewijs winnen? Stuur dan vóór dinsdag 21 juni een mail met je contactgegevens naar: TT2011@vriendentt.nl. Doen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.