Wildcard voor Leon Bovee

Goed nieuws voor Leon Bovee. De 28-jarige Nijmegenaar mag in het weekend van 31 augustus en 1 september uitkomen met zijn Yamaha R6 op de Nürburgring in Duitsland, tijdens het FIM WK Supersport. Race-organisator Dorna heeft de wildcard toegekend.  
 
Bovee staat momenteel op een vierde plaats in het tussenklassement van het internationale Duitse Superbike-IDM-kampioenschap, waar hij in de Supersport 600 uitkomt op een Yamaha R6 van het team DTC KME Racing. Met dezelfde motor zal hij rijden in het FIM WK Supersport. In 2012 werd de coureur Nederlands kampioen in de Dutch Supersport.
 
Foto: Tiny Kolsters

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.