Wildcards voor MXGP Valkenswaard

De KNMV heeft de volgende rijders een wildcard toegewezen voor deelname aan de wedstrijd om het WK Motocross op tweede paasdag (1 april) in Valkenswaard:

MX1: Marc de Reuver en Rick Satink. De vaste Nederlandse WK deelnemer Herjan Brakke is helaas langdurig geblesseerd en zal voor deze wedstrijd worden vervangen door Erik Eggens.

MX2: Micha Boy de Waal en Brian Bogers, die dus naast de vaste WK-deelnemers Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff in deze klasse zullen uitkomen. Herlings geldt als grote favoriet, zeker na zijn klinkende overwinningen in Qatar en Thailand.

Ook op zondag 31 maart wordt er overigens gereden op het Eurocircuit van Valkenswaard. Net als in voorgaande jaren komen ook in 2013 naast de vaste klassen MX1 en MX2 nog twee klassen aan de start. Dat zijn dit jaar de MX3 en de dames.

Bron: KNMV
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.