Win een Isle of Man TT-racemotor!

Racers en geld; blijft een moeilijke combinatie. Maar wat als het sponsoren nou direct interessant gemaakt wordt met een mogelijk supervette prijs voor één van de sponsoren? Bij Team T3 Racing bedachten ze een loterij, waarbij je de Triumph Daytona racemotor van TT-rijder Gary Johnson kunt winnen!

“Wat als we je vertellen dat je Gary (hopelijk) een TT kunt zien winnen, de motor signeert en jou vervolgens de sleutel geeft. Het kan!”Team T3 Racing

Lootjes kosten vijftig Britse Ponden per stuk en in totaal worden er 675 stuks uitgegeven. Dat levert het team dus 33750 Pond op, flink knaken dus. Bij de koers van vandaag hebben we het gewoon over 43.594,88 euro!

Dat het wellicht zelfs een TT-winnende Daytona 675 is die je wint, is niet heel onwaarschijnlijk. Gary Johnson won al twee Supersport TT’s, waarvan eentje in 2014 aan boord van, ja zeker wel, een Triumph Daytona 675! Verleden jaar was hij op weg naar de overwinning in Supersport TT1 toen hij hard crashte.

Kortom potentie te over bij de van superlatieven overlopende Engelsman. Misschien toch maar even een gokje wagen? Gauw klikken dan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?