zondag 29 januari 2023

Wintertesten op TT Circuit Assen? Yes we can!

Even op en neer naar Phillip Island voor een tweedaagse wintertest á 50.000 euro. Per rijder. Minimaal! Nog niet zo lang geleden deden zelfs niet-fabrieksteams het. Nu moet iedereen – uitgezonderd de MotoGP – in Europa blijven uit kostenbesparing. Het aantal rondjes op Cartagena, Almeria, Aragón, Jerez en Valencia is daardoor niet meer te tellen. Maar het kan nog dichterbij, zo bleek op een herfstige oktoberdag op ons eigen TT Circuit van Assen. Als Rob Vennegoor belt, neem j...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen