vrijdag 27 januari 2023

Zo wordt Spa-Francorchamps weer ‘een beetje’ van ons!

Eau Rouge, de Raidillon en Blanchimont; het zijn misschien wel de beroemdste bochten ter wereld. Maar direct ook de meest gevreesde… Zeker op de motor! Vanaf volgend jaar moet het er een stuk veiliger zijn, al blijven wij adviseren er niet te crashen, want ook na de verbouwing op Spa-Francorchamps blijven het bochten waar je met knikkende knieën doorheen vliegt. Hoewel er natuurlijk best vaak met motoren geracet wordt op Spa-Francorchamps – denk alleen al aan de beroemde 6 Heu...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen