Zondagmorgenfilm: Dovizioso onverschrokken

Andrea Dovizioso. Sinds bekend is dat hij eind dit jaar weggaat bij Ducati, is hij één van de meest besproken coureurs in de MotoGP. Niet in de laatste plaats omdat totaal niet duidelijk is wat hij gaat doen in 2021. Het haast geheimzinnige past wel bij Dovizioso, die van alle recente Grand Prix-winnaars wellicht de meest gesloten coureur is. Tot je onderstaande reportage gezien hebt. Het kost je bijna een uur, maar we beloven plechtig dat het meer dan de moeite is om ‘m helemaal af te kijken!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?