Zondagmorgenfilm: Wat zit er in een gereedschapskist van een MXGP-monteur?

Een monteur in de motocross, je mag er meer dan een beetje respect voor hebben want het is keihard werken. Altijd en overal zit modder en zand, los van het gewone onderhoud en al helemaal los van crashes. Een beetje MXGP-monteur heeft dus behoorlijk wat gereedschap nodig. Wat precies? Manuel Volpato – monteur van Glenn Coldenhoff – legt het ons allemaal keurig uit. Dank Manuel!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?