MOTOR.nl, MOTO73 en MOTOR op Facebook

Motoren, wij kunnen er niet genoeg van krijgen en we hebben de indruk dat dit ook voor jullie geldt. Wat doe je anders immers op deze site… Voor de echte motor(sport)fans, en dat zijn jullie, hebben we fantastisch nieuws want MOTOR.nl, MOTO73 en MOTOR Magazine zijn ook actief op Facebook.

Op deze digitale stekken houden we verschillende acties waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Ook word je uiteraard op de hoogte gehouden van al het laatste motornieuws! Surf dus snel naar www.facebook.com, meld je aan/schrijf je in, zoek naar MOTOR.nl/MOTO73/MOTOR Magazine en klik vooral op ‘like’.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.