maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Test 2022 Ducati DesertX: Kers op de taart

Heel wat merken zijn de voorbije twee jaar op de voortdenderende trein van adventuremotoren gesprongen. Een paar grote namen waagden de sprong nog niet. Ducati mogen we van het lijstje Afwezigen schrappen. Met de 2022 Ducati DesertX maakt het Italiaanse merk een opgemerkte entree in de markt van de adventuremotoren. Fotografie: Ducati De 2022 Ducati DesertX is – zo goed als – de eerste Duc met een 21inch-voorwiel een 18inch-achterwiel. Vooraleer er een aantal...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Thierry Sarasyn
Thierry Sarasyn is al jarenlang actief in de motorbranche als journalist in België. Hij is vooral bekend als oprichter van de online site motornieuws.be en hoofdredacteur van Motor Magazine België.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen