woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Test Moto Guzzi V7 Stone Centenario 850

Bescheidenheid is een groot goed, maar de V7 presteerde altijd zo bescheiden dat muurbloempjesgevaar op de loer lag. Het vermogen van het 2021-model, de Moto Guzzi V7 Stone Centenario 850, ligt liefst 25 procent hoger. Eindelijk spannend? De V7 heeft het heerlijke blok van de al even heerlijke V85TT. Moto Guzzi laat het briljante lijnenspel van de V7 bovendien wijselijk ongemoeid. Tel die twee kwaliteiten bij elkaar op en je wordt moeiteloos twee keer verliefd op dezelfde fiet...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen